Home

zaterdag 1 augustus 2015

Lijstje van blogs die ik volg

Hii!

Ik houd heeel erg van blogs lezen, dit zijn mijn favorieten!




1. Beautygloss.


Beautygloss lees ik om even weer op de hoogte te zijn van alle beauty trends. Ik ben echt een kluns qua beauty, haha. Dus door af en toe even wat te lezen op beautygloss weet ik weer waar alle meiden het over hebben. De artikelen over inner beauty zijn mijn favoriet.

http://www.beautygloss.nl

2. Lifesplash.


Lifesplash lees ik vooral om haar handige hardlooptips, je hebt er echt wat aan! Ze is ietsje ouder dan ik, dus qua taakgebruik en dingen die ze meemaakt zit je een beetje op één lijn. Ze kan echt leuk en boeiend schrijven, daardoor blijf ik terugkomen op haar site.

http://lifesplash.nl

3. Teskuh.


Teske is net als ik groot liefhebber van muziek, once upon a time en dieren. Haar artikelen over dierproefvrije cosmetica vind ik erg interessant, zo weet ik welke merken ik wel en niet ga kopen. Ook de artikelen over dieren vind ik erg leuk, want ik ben dól op dieren <3
Haar muziek vind ik ook geweldig! Ik luister haar liedjes bijna elke dag.

http://www.teskuh.nl

4. Jennie from the blog.

Jennie is een student en ze is dol op sporten en gezond eten. Ze is enorm afgevallen en dat bewonder ik wel. Ze geeft op haar blog ook veel tips over sporten en gezond eten. Haar leukste artikel vind ik 'my week in pictures,' die komt elke zondag online :)

http://www.jenniefromtheblog.com

5. Miss Lipgloss. 


Als ik een beautyproduct wil kopen, maar niet zeker weet of het wel een goede aankoop zal zijn, dan ga ik gelijk naar Miss Lipgloss. Ze is écht eerlijk over beauty, heel fijn! Haar plogs vind ik ook heel leuk om te lezen. Ze heeft ook een heel schattig hondje, Chubby.

http://www.misslipgloss.nl

6. Queen of Jetlags.

Noor de groot, zo heet deze blogster, heeft echt de mooiste outfits en bezoekt de mooiste plekjes. Ik ben zelf ook dol op reizen, dus ik vind het leuk om al haar avonturen te lezen!


http://queenofjetlags.com/

Dit waren mijn favoriete blogs alweer!

Wat zijn jullie favoriete blogs?

Liefs,
Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey! Bedankt voor je reactie!
Liefs Maaike