Home

maandag 26 mei 2014

Tag Time ~ Another Blogging Tag

Hi!

Het is weer eens tag time! Ik heb het echt gemist!
Ik ben wat gaan zoeken, toen ben ik bij deze tag uitgekomen.
Ik vind hem leuk! Enjoyy the tag!

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?
Ik zou heel graag een keer mijn layout veranderen, samen met een bedrijf dat daar gespecialiseerd in is. Ik wil (voorlopig) om de dag een artikel online aanhouden en zeker met super veel plezier blijven bloggen!
Doe je alles voor je blog alleen?
Jup. Plannen, foto's maken, artikelen schrijven. Waarschijnlijk, als ik ooit 'groter' word als blog, dat ik met iemand ga samenwerken. 

Welk cijfer zou je je eigen blog geven?
Op dit moment een 7,0. Ik blog nog niet superlang, heb nog niet veel ervaring. Ik moet nog veel leren over de blogwereld. Ik wil graag orgineler en professioneler worden. Daar is nog wel eventjes tijd voor nodig.



Verdien je geld met bloggen?
Nee, helaas niet. GoogleAdsense werkt niet. En ik ben nog niet benaderd door eventuele bedrijven met advertenties. Ik zou het opzich heel graag willen, maar het is op dit moment niet mijn hoofddoel.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?
Dat je niet gelijk professioneel bent, daardoor willen veel bedrijven niet samenwerken, dat vind ik wel jammer.

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?
Als er alleen maar tekst is, kom ik niet snel terug op een blog. Plaatjes motiveerd je om verder te lezen en geeft ook een vrolijke twist aan een artikel. Ik probeer zelf ook in elk artikel minimaal 1 of 2 plaatjes te verwerken.

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?
Nee, helaas nog niet. Wel eens wat leuke reacties van mensen gehad. Maar dat valt voor mij niet onder 'leren kennen.' Ik zou het wel heel erg leuk vinden om andere bloggers te ontmoeten. Maar misschien ga ik dat allemaal nog wel meemaken...

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?
Ik vind het wel leuk, maar bij veel dingen die ik er op zet denk ik wel:'Is dat niet té privé? Of. Kan ik dat wel zomaar op het internet zetten?' Vaak luister ik naar mijn gevoel. Als mijn gevoel er niet goed bij is zet ik het ook niet online.


Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?
Jaa, zeker! Ik heb nog zoveel te leren, dat wil ik voor geen goud missen. Ik weet niet hoe mijn blog zich gaat ontwikkelen, ik laat het allemaal op me af komen. 
Voorlopig stop ik nog niet hoor!

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?
NEE! Geld maakt niet gelukkig en bloggen wel.

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?
Ipad, laptop & mijn camera. En mijn creativiteit, telt dat ook?


Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden om te zien en te lezen! Als je hem leuk vond kan je hem natuurlijk gerust overnemen voor op je eigen blog! 

Liefs,
Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey! Bedankt voor je reactie!
Liefs Maaike